Rissing Traffic - Novi TrafficcMonsoon

Go down

Rissing Traffic - Novi TrafficcMonsoon Empty Rissing Traffic - Novi TrafficcMonsoon

Post by Admin on Wed Jul 01, 2015 6:08 pmJel znate šta je bolje od TrafficMonsoona ? Dva TrafficMonsoona !!!

Nakon mnogo najava i mnogo odlaganja konačno je sa radom počeo sajt koji smo dugo i željno iščekivali.

RissingTraffic je aktivno počeo sa radom jučer a za nekoliko sati na sajtu bi trebalo da se pojave i prve reklame. Sistem zarade i rad na samom sajtu je identičan kao i na TrafficMonsoonu tako da smo , nadam se, dobili još jedan sajt koji će nam dati odličnu zaradu.
Potpuno pasivna zarada - ne morate nikoga, baš nikoga učlanjivati ako ne želite. Postoje tri načina zarade na ovom sajtu koji su zahvalni kako za potpune početnike tako i za jake ulagače.

1. NAČIN ZARADE

Klikanje na cash linkove. Ovo Vam je pretpostavljam poznato. Kliknete na reklamu i odgledate je. Traje obično oko 10-30 sekundi i onda dobijete za to 0.001 - 0.02$.

2. NAČIN ZARADE

Kupujete pakete od 35$ i svaki paket vam donosi 39.2$. Ovo ispadne 112% ukupno povrat investicije. Naravno kada krenete reinvestirati ovo puno veći potencijal ima. Za svaki paket koji kupite dobijate preglede i klikove ka vašim sajtovima tako da je i to dobro za Vaše druge poslove.

Ovo je jako dobar plan iako se čini da je 112% jako malo. No, kad znate da TrafficMonsoon daje povrat 110%, a trenutno je najajči program na tržistu onda će i ovo sigurno biti jako dobar i dugoročan program.

U prijevodu ovih 112% znači da svi oni koji krenu samo sa jednim paketom neće u startu puno zarađivati, ali oni koji su spremni izdvojiti koju stotinu dolara da ulože jako će lijepo u kratkom vremenu profitirati. Znamo ovo iz TrafficMonsoon i MAP programa da su ovo dugoročni poslovi koji mogu godinama plaćati.

3. NAČIN ZARADE

a.) Ako uvedete ljude preko Vas, za svaki klik na cash linkove vi dobijate 100% na sve što oni zarade. Znači ako neko klikne na link i zaradi 0.02$ vi isto od njega dobijate 0.02$. Ovo su male cifre, ali ako ste sposobni i imate 200-300 ljudi koji klikaju onda ovde možete ozbiljno zaraditi.

b.) Ako uvodite ljude koji kupuju pakete od 35$ ili bilio koju drugu kampanju za reklamiranje Vi dobijate 10% na SVE KUPOVINE DOŽIVOTNO. Ovo se odnosi i na kupovine iz sistema kasnije. Znači zamislite da uvedete nekoga ko kupi za 1000$ pozicije i nastavi da reinvestira 6 meseci prije nego sto pocne izvlačiti novac. Jako biste dobro zaradili.

Požurite i zauzmite svoje mjesto na ovome sajtu !!!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 44
Datum upisa : 2014-04-11

View user profile http://raditezasebe.blogspot.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum